O nama

G.T.B Bjelovar

Naša priča

Tko smo i što radimo?

Obrt „G.T.B. Gumeno Tehnička Brtvila“ osnovan je 1994. godine sa sjedištem i proizvodnim pogonom u Velikom Korenovu 6, 43000 Bjelovar, gdje se nalazi i danas. Bavimo se proizvodnjom raznih gumenih proizvoda široke namjene, koje uključuje „O“ prstenove, manžete (hidraulične i pneumatske), gumene nosače, vakum gume, gumene membrane, zaštitne harmonike, gumeno – metalne nosače i slično te vršimo usluge gumiranja. Proizvodimo i brtvila široke namjene za građevinarstvo, industriju, poljoprivrednu mehanizaciju i domaćinstvo. U našem proizvodnom programu trenutno se nalazi više od 5.000 proizvoda.

Također i proizvodimo sve vrste brtvi po želji naručioca, po uzorku ili nacrtu, od raznih materijala (guma, klingerit, pluto, filc, teflon, grafit itd.) te se bavimo proizvodnjom raznih gumenih proizvoda procesom lijevanja sirove gume (vrste gume NR, NR SBR, EPDM, NBR, silikon, viton, guma-metal).

Svi materijali koje koristimo u proizvodnji su visoke kvalitete i atestirani su od strane proizvođača. Obratite nam se s povjerenjim i Vašim upitom, a mi ćemo u najkraćem roku pokušati riješiti Vaš zahtjev.

Dugogodišnje iskustvo i kvaliteta proizvoda jamče Vam našu ozbiljnost u poslovanju. Nadamo se uspješnoj suradnji !

Ivica Ćurić, vlasnik

O nama

G.T.B - Gumeno tehnička brtvila

Vl. Ivica Ćurić

Veliko Korenovo 6,

43000 Bjelovar

OIB: 33001753417

 

Kontakt informacije:

Tel / fax : 043 / 237 – 628

Mob: 098 / 239 – 628

e-mail: ivicacuric.gtb@gmail.com

O nama           Proizvodi           Kontakt